ΕΠΩΛΗΘΗ Κολιέ με μαύρα μαργαριτάρια South Sea Tahiti - 118984

Ένα μοναδικό κολιέ από 40 σπάνια και εντυπωσιακά φυσικά μαύρα μαργαριτάρια South Sea Tahiti διαμέτρου από 8,5 έως 12,7 χιλιοστά, άριστης ποιότητας.

Διαθέτει χρυσό κούμπωμα ασφαλείας 18 καρατίων σε συνδυασμό χρυσού και λευκόχρυσου.

Το στυλ του κολιέ είναι Degrade που ξεκινάει από τα μαργαριτάρια των 8,5 χιλιοστών κοντά στο κούμπωμα και καταλήγει στα μεγαλύτερα μαργαριτάρια των 12,7 χιλιοστών στο κέντρο του.

Τα spot (σημάδια) που έχουν τα μαργαριτάρια South Sea υποδηλώνουν την φυσικότητά τους. Δεν υπάρχει κανένα κολιέ South Sea με τελείως αψεγάδιαστα μαργαριτάρια μεγάλου μεγέθους για εμπορική διάθεση, εκτός από σπάνια συλλεκτικά κολιέ South Sea των οποίων η τιμή είναι αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. 

Είναι δεμένο με μεταξωτό νήμα που δημιουργεί κόμπους ενδιάμεσα στα μαργαριτάρια για λόγους προστασίας και ασφάλειας.

Απευθύνεται στις γυναίκες που γνωρίζουν τα South Sea μαργαριτάρια. Είναι τα μοναδικά φυσικά μαργαριτάρια μεγάλου μεγέθους που αλιεύονται από δύτες. Είναι τόσο σπάνια, που δύσκολα μπορούμε να σχηματίσουμε ένα κολιέ με μαργαριτάρια South Sea ίδιου μεγέθους, σχήματος και χρώματος. Γι' αυτό το λόγο τα κολιέ με μαργαριτάρια South Sea είναι Degrade και η τιμή τους είναι ιδιαίτερα ακριβή.

Διαθέσιμο μόνο 1 κολιέ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΟΥ outh Sea Pearl
ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΟΥ 8,5mm - 12,7mm
ΧΡΩΜΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΟΥ Μαύρο
ΚΑΡΑΤΙΑ ΧΡΥΣΟΥ K18
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣ 43cm - 44cm
ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ EMPHASIS

Κολιέ με μαύρα μαργαριτάρια South Sea Tahiti - 118984

  • Κωδικός Προϊόντος: 118984
  • Διαθεσιμότητα: ΕΠΩΛΗΘΗ