Η εταιρεία


Η EMPHASIS COLLECTION ιδρύθηκε το 1988 από τον κ. Παναγιώτη Α. Μαμαλικίδη ως εισαγωγική εταιρεία κοσμημάτων. Από το 1992 ασχολείται αποκλειστικά με εισαγωγή μαργαριταριών – πολύτιμων λίθων και μερικών κοσμημάτων φέροντας τον τίτλο Pearl Jewellery.


Η εταιρεία εδρεύει στη Καβάλα όπου και έχει τα κεντρικά γραφεία. Εκεί επίσης στεγάζεται και ο  χώρος πραγωγής των κοσμημάτων από μαργαριτάρι και πολύτιμους-ημιπολύτιμους λίθους, όπου το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σχεδιάζει, δημιουργεί και κατασκευάζει τα μοναδικά κάθε φορά κοσμήματα της εταιρίας.


Τα τελευταία χρόνια είναι η μοναδική στο χώρο της με κάθετη μορφή. Εισάγει απευθείας μαργαριτάρια από φάρμες μαργαριταριών στην Ιαπωνία, Κίνα και Αυστραλία κατασκευάζει – εισάγει στο εργαστήριο της μέρη κοσμημάτων φτάνοντας στο τελικό στάδιο κατασκευής κοσμημάτων απο μαργαριτάρι σε μία ποικιλία 1.600 περίπου μοναδικών πάντα σχεδίων.


Έχει ένα πλήρες και ενεργό πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα και εξάγει επίσης κοσμήματα στην Ευρώπη. Ένα αναπτυγμένο δίκτυο προώθησης των προϊόντων είναι εξαπλωμένο σε ολόκληρη την Ελλάδα με αντιπροσώπους της εταιρείας να είναι δίπλα στον πελάτη για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση.


Η τεράστια ποικιλία κοσμημάτων από μαργαριτάρια – πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, οι ανταγωνιστικές τιμές, το δίκτυο πωλήσεων με άμεσους συνεργάτες, η άριστη εξυπηρέτηση, το After Sales Service προς τους πελάτες καθώς επίσης το όνομα και η εγγύηση που καλύπτει όλα τα κοσμήματα της δίνουν το έναυσμα για δυναμική παρουσία τα προσεχή χρόνια στις διεθνές εκθέσεις στην Ευρώπη.Διεύθυνση: Βενιζέλου 11-15, Τ.Κ. 65302, Καβάλα

Τηλ.: +30 211 800 6800

E-mail: info@emphasis-pearls.gr